Vyhodnocení 3. kola Fotografické soutěže

10. dubna 2012 v 17:42 | Katie Lee |  Blog
Poslední dobou nemám vůbec čas a upřímě se mi ani nechce nic psát. Přemýšlím, ža bych na nějakou dobu blog pozastavila. Ale i kdyby byl nakonec blog pozastavený, tak soutěž bude pokračovat dál. Plánuji ještě asi čtyři kola. Pak bude vyhodnocení.

Téma: Zvířata

Všichni jsou roztomilý ♥




LadyTofina

Fotku neposlala!

Hodnocení: 0/10


Mischelle xP


Pěkně vyfoceno. :) Kočička je nádherná. Chlupatá ♥

Hodnocení: 10/10


eliskahamerska


Pejsek je moc krásný. :) Jinak si myslím , že by fotka vypadala lépe,
kdyby jsi ji nějak ořezala. Fotka je trochu nekvalitní.

Hodnocení: 7/10


El.


Nádherná fotka. Pejsek je strašně pěkný. A ten efekt fotku ještě zlepšil.

Hodnocení: 10/10


Nelly Parsley


Toto je prostě úžasná fotka. A to oko ♥

Hodnocení: 10/10


Barbara Brunette


Fotky labutí mám ráda. Tato se ti opravdu povedla. ;)

Hodnocení: 10/10


Bianca ~


Tvoje kočička je strašně roztomilá ♥.
Navíc je krásně vyfocená a kvalita je super.

Hodnocení: 10/10


Nikki


Kočička je pěkná, ale fotka je nic moc. Líbí se mi jak zívá,
ale nelíbí se mi prostředí a zbarvené do modra.

Hodnocení: 6/10



Téma fotografií do dalšího kola: Přišlo jaro



Fotografie posílejte do 17.4.2012

Fotografie posílejte na email:

amazingworld@email.cz


Mějte se fájn!
 

5 lidí ohodnotilo tento článek.

Anketa

Kolikátá jsi?

Klik

Komentáře

1 aŇA aŇA | Web | 10. dubna 2012 v 17:54 | Reagovat

Nel to má krásny a moc O_O  O_O

2 eliskahamerska eliskahamerska | Web | 10. dubna 2012 v 18:01 | Reagovat

Poslední dobou mám stále méně a méně bodů. :D  Měla bych se zlepšit. Jinak děkuji za ohodnocení :-)

3 Mischelle xP Mischelle xP | Web | 10. dubna 2012 v 19:01 | Reagovat

Děkuju za hodnocení :)) Budu se snažit nějak dobře vyfotit to další téma :'D A doufám, že bude teplo! :))

4 Mara Rose Mara Rose | Web | 10. dubna 2012 v 19:15 | Reagovat

Jéé, já mám stejnou kočičku jako Mischelle! :-D

5 Jukniseonline ;) Jukniseonline ;) | Web | 12. dubna 2012 v 19:12 | Reagovat

krásné fotky:)

6 Kristý Kristý | Web | 13. dubna 2012 v 18:46 | Reagovat

některé ty fotky jsou přenádherné :)

7 Bianca ~ Bianca ~ | Web | 14. dubna 2012 v 16:44 | Reagovat

Děkuji :-)

8 El. El. | E-mail | Web | 16. dubna 2012 v 14:01 | Reagovat

U mě na blogu vyhodnocení Looklet soutěže! :)

9 Mischelle xP Mischelle xP | Web | 18. dubna 2012 v 18:26 | Reagovat
10 Mischelle xP Mischelle xP | Web | 25. dubna 2012 v 11:36 | Reagovat

Vyhodnocení SON je tady! :) http://misch-elle.blog.cz/1204/vyhodnoceni-son .. Nezapomeň napsat co chceš na ceny :)

11 Mischelle xP Mischelle xP | Web | 9. května 2012 v 18:55 | Reagovat
12 Mischelle xP Mischelle xP | Web | 9. května 2012 v 18:55 | Reagovat

[11]: Aha, ty vlastně affs nemáš :'DD Promiň..

13 já | Web | 15. května 2012 v 16:40 | Reagovat

Máš moc krásný blog.Mohla by jsi se mrknout na blog mé sestřenice?Děkuji :-)

14 lady-dariel lady-dariel | Web | 16. května 2012 v 21:09 | Reagovat

oooo El. tak to je výborný ♥ to očičko stím čumáčkem je užasnýý, a i ta uprava :))

15 jukniseonline jukniseonline | Web | 9. června 2012 v 19:52 | Reagovat

ahoj,ve videorozhovoru jsme odpověděly na tvou otázku, tak se podívej :)http://jukniseonline.blog.cz/1206/3-videorozhovor

16 Bridges32EDNA Bridges32EDNA | E-mail | Web | 6. července 2012 v 14:10 | Reagovat

Every body knows that modern life seems to be not very cheap, however people require cash for different stuff and not every one gets enough cash. Hence to get some <a href="http://goodfinance-blog.com">loan</a> and just short term loan would be a correct way out.

17 Andy Andy | Web | 28. listopadu 2012 v 18:37 | Reagovat

Nelly Parsley :)

18 Bára Bára | Web | 15. dubna 2015 v 17:42 | Reagovat

V našem Eshopu Oriflame máte možnost nakupovat 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Vytvořte si vlastní číslo zákazníka na http://oriflame24.shop.oriflame.cz/ a vyberte si z naší nabídky výrobků Oriflame CZ.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama