Vyhodnocení 2. kola Fotografické soutěže

2. dubna 2012 v 8:34 | Katie Lee |  Blog
Omlouvám se vám, že tak pozdě, ale je tady 2. vyhodnocení Fotografické soutěže. Myslela jsem, že vyhodnocení udělám 1 nebo 2 dny po uzávěrce, ale nestihla jsem to. Potom u nás spala kámoška, takže jsem se na počítač nedostala a teď mám zaracha. Další články budu přidávat asi až od úterý.

A teď k tomu vyhodnocení! Z tohoto kola mám radost. Myslím, že se vám fotky moc povedly. Líbí se mi i víc než z minulého kola.





1. LadyTofina

Fotku neposlala!

Hodnocení: 0/10


2. Mischelle xP


U fotky se mi strašně líbí ta obloha v pozadí.
Fotka s ní působí veseleji. Prostě je celkově moc pěkná.

Hodnocení: 10/10


3. eliskahamerska


Tady se mi líbí, jak je ta fotografie vyfocená proti slunku.
I ten duhový efekt je pěkný, jen mi k té fotce moc nesedne.

Hodnocení: 8/10


El.


Tvoje fotka je opravdu nádherná. Hodně se mi líbí jak mezi těmi stromy prosvítá
to slunce. Jinak se mi na ní líbí prostě všechno. Dokonalost! ;)

Hodnocení: 10/10



Nelly Parsley


Fotka je nádherná! Není nic co bych k ní mohla vytknout.
Ten efekt a větvičky jsou krásné!

Hodnocení: 10/10


Barbara Brunette



Fotka je opravdu krásná! Pěkně vyfocená,
dobrá kvalita, nevím co bych k tomu měla dodat.

Hodnocení: 10/10


Naty


Strom na fotce je moc pěkný. Jen bych tu fotku ořezala,
protože mi tam vadí ty dřevěné sloupy nebo co to je.

Hodnocení: 8.5/10


Bianca ~


S eliskouhamerskou a Nelly Parsley jste dostaly podobný nápady. :)
Jinak fotka je pěkná. Líbí se mi ty zelené lístečky.

Hodnocení: 9.5/10


Nikki


Nápad to byl dobrý, ale vadí mi nekvalita fotky.

Hodnocení: 7/10


Téma fotografií do dalšího kola: Zvířata



Fotografie můžete posílat do 8.4.2012

Fotografie posílejte na email:

amazingworld@email.cz


Těším se na vaše fotky! ;)

 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Anketa

Kolikátá jsi?

Klik

Komentáře

1 El. El. | Web | 2. dubna 2012 v 13:08 | Reagovat

Děkuju za hodnocení! To jsem nečekala :)

PS: Můžu se zeptat jestli můžu poslat fotku, která je vyfocená už z dřívějška?

______________________________________
U mě na blogu je vyhodnocení LOOKLET soutěže! Bež  se mrknout jak si dopadla ;))

http://eliiinka.blog.cz/1204/looklet-soutez-vyhodnoceni-1-kolo#pridat-komentar

2 Mischelle xP Mischelle xP | Web | 2. dubna 2012 v 14:52 | Reagovat

Děkuju moc za hodnocení :) Další téma je parádní)) Těším se na fotky ostatních soutěžících :))

3 Nelly Parsley Nelly Parsley | Web | 2. dubna 2012 v 15:31 | Reagovat

Jé, děkuji za tak kladné hodnocení :))
A mám stejný dotaz jako El. Můžou se posílat fotky staršího data? :-)

4 Katie Lee Katie Lee | E-mail | Web | 2. dubna 2012 v 15:42 | Reagovat

[1]:

[3]:

Jo jo, klidně... :-) Jediná podmínka je ta, že jste to fotily vy :-)

5 Nikki Nikki | Web | 2. dubna 2012 v 15:45 | Reagovat

děkuju. :)) Ale když to fotím na mobil, nečej zázraky. :-) Ale jinak super fotky!! Téma zvířata.. My máme kočku Mícu, tak já něco vyberu. :))

6 Mara Rose Mara Rose | Web | 2. dubna 2012 v 16:49 | Reagovat

Mně se nejvíc líbí Nelly Parsley a Bianca. :)

7 Barbara Brunette Barbara Brunette | E-mail | Web | 2. dubna 2012 v 17:54 | Reagovat

Promin Katie, že jsem fotku neposlala, měla jsem zbavený počítač , kvůli známkám ve škole, proto jsem nedodala fotku, moc se omlouvám, možná mi to nepomůže, ale tady je odkaz na mou soutěžní fotku na téma stromy: http://nd05.jxs.cz/947/190/962490479c_84138742_o2.jpg

Doufám že to pochopíš,děkuji...:))

8 Jukniseonline ;) Jukniseonline ;) | Web | 2. dubna 2012 v 20:24 | Reagovat

moc hezké fotky:)

9 Barbara Brunette Barbara Brunette | E-mail | Web | 2. dubna 2012 v 21:22 | Reagovat

Ahoj, máš krásný blog, nechceš se přihlásit do mé soutěže o nejlepší blog na rok 2012 ? Jestli ano tady je odkaz: http://barbara-brunette.blog.cz/1204/soutez-o-nejlepsi-blog-pro-rok-2012
Přeji hodně štěstí! :)

10 Bianca ~ Bianca ~ | Web | 3. dubna 2012 v 8:42 | Reagovat

Díky :)

11 Bianca ~ Bianca ~ | Web | 3. dubna 2012 v 8:51 | Reagovat

Tak tady je http://photographer-bianca.blog.cz/1202/zvirata-no-1 neposílám ji na email protože... jsem LÍNÁ :D doufám že to nevadí :)

12 Mischelle xP Mischelle xP | Web | 5. dubna 2012 v 15:51 | Reagovat

Odesláno. Promiň za ty 3 emaily :'D Ale vždycky když jsem to odeslala a koukla to "Odeselané", tak tam byl ten email, ale né fotka. :/ Takže u toho posledního je odkaz :'D

13 El. El. | Web | 5. dubna 2012 v 18:37 | Reagovat

Odesláno :-D  ;-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama